Περί του Εθνικού Φροντιστηρίου

 Το Εθνικόν Φροντιστήριον αποτελεί την απάντηση στο αντεθνικό νεοελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο γράφων δεν είναι, ούτε επιδιώκει να γίνει εκπαιδευτικός. Όμως, η χρόνια εμπειρία στην αναγνώριση και αποδόμηση της αντεθνικής προπαγάνδας, είναι αναγκαίο να τεθεί στην υπηρεσία της κοινότητας. Το ΕΦ δεν αποτελεί ένα στείρο εκπαιδευτικό πείραμα. Γι' αυτό υπάρχει το δημόσιο σχολείο. Πρόκειται για λεπτομερή, αλλά λακωνική παράθεση επιχειρημάτων, που λειτουργούν ως ασπίδα στα εκτοξευόμενα προς την ψυχή του παιδιού σας, αντεθνικά βέλη. Μία προσωπική εξομολόγηση και ταυτόχρονα μία παρουσίαση του πνευματικού οπλοστασίου, που συνέλλεξα μέσα από πολύωρες αντιπαραθέσεις, ενάντια στους ορκισμένους μας εχθρούς - κατά τα χρόνια της ρομαντικής αφέλειας - όταν εθνικόφρονες θεωρούσαν πως θα αφυπνίσουν μαρξιστές. Ο διάβολος δεν μετανοεί. Γι' αυτό και δε διαπραγματευόμαστε άλλο μαζί του. 




«Πώς θα γίνει το ΕΦ δημοφιλές στις μάζες»; Δε θα γίνει. 

Όποιος περιμένει να δει περισσότερα από τη νεοελληνική Βαϊμάρη ώστε να γίνει εθνικόφρων, να κλείσει άμεσα τη σελίδα. 


Το Εθνικόν Φροντιστήριον είναι για όλους εσάς τους εθνικιστές και τις οικογένειές σας. Για όλους εσάς, που πιεσμένοι από τη βιοπάλη, βλέπετε τα παιδιά σας 2 ώρες κάθε απόγευμα, όταν σας τα επιστρέψει ο κρατικός απαγωγέας. Για όλους εσάς, που θα ευχόσασταν να υπάρχει ένας συγκεντρωμένος διδακτικός κορμός, ως απάντηση στην κατήχηση της Γ' ελληνικής δημοκρατίας, όταν δε διαθέτετε τη γνώση ή την αντοχή για την οργάνωση του δικού σας κρυφού σχολειού. 


Δέσμευση της ιστοσελίδας είναι η γρήγορη, εκλαϊκευμένη και εύπεπτη παράθεση θέσεων και αντεπιχειρημάτων. Δε θα γίνουμε ακόμη ένα ανιαρό εκπαιδευτικό κάτεργο, αλλά μία όαση πατριδογνωσίας. 'Ενα ορμητήριο νέων φιλοσοφικών και διαλεκτικών αγώνων. Ένας ευχάριστος χώρος αποφόρτισης, μετά από μία ημέρα σχολικής και επαγγελματικής οδύσσειας, νέων και μεγάλων. Μία αστραφτερή πανοπλία, επί της οποίας θα αντανακλώνται τα φοβισμένα πρόσωπα των μιαρών μαζανθρώπων, που θα τολμήσουν να παραταχθούν απέναντι στον νέο Έλληνα μαχητή. Το δικό σας Εθνικόν Φροντιστήριον. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις