ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ 《ΑΕΝΑΗΣ》 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ;

 


Η επιτυχημένη προπαγάνδα έχει την ικανότητα να αντηχεί στο μυαλό του δέκτη, χωρίς αυτός να εντοπίζει την προέλευση και αρχική διασπορά της πληροφορίας, που σαν υπνωτισμένος επαναλαμβάνει.

Η ιδέα πως πληθυσμοί μετανάστευαν ανέκαθεν, έχει εμποτιστεί στον εγκέφαλό μας δια της επαναλήψεως.

Άραγε, πόσο φανατικότεροι υπέρμαχοι των κλειστών συνόρων θα ήμασταν - ακόμη και οι εθνικιστές - αν η ιδέα της μετανάστευσης δεν είχε κανονικοποιηθεί έστω στον ελάχιστο βαθμό, ώστε να την αποδεχόμαστε ακόμη και ως θέμα συζήτησης ;!

Πρέπει να τονιστεί πως το συγκεκριμένο επιχείρημα χρησιμοποιείται με ιδιαιτέρως ύπουλο τρόπο, καθότι δεν είναι καν ιστορικό - εφόσον η ιστορία ξεκινά με την εφεύρεση της γραφής - αλλά ανθρωπολογικό, βασισμένο σε ευρήματα ανθρώπινων σκελετών εκ των οποίων τα εξαγόμενα συμπεράσματα συνεχώς αλλάζουν.

Όπως και με κάθε μορφής καταστρατήγηση του παρελθόντος, πρέπει να θυμόμαστε πως το τί πραγματικά συνέβη στο παρελθόν, είναι εντελώς άσχετο με τη συζήτηση.

Στόχος του εχθρού είναι ο επηρεασμός σας προς αποδοχή της εισβολής λαθρομεταναστών και της αντικατάστασής σας στο παρόν.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (μικρής βαρύτητας για τη λογομαχία)

Οι επικαλούμενοι το επιχείρημα διαχρονικών μετακινήσεων πληθυσμών, έχουν ένα κοινό. Παραβλέπουν τόσο τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την εποχή των μετακινήσεων αυτών, όσο και το υπανάπτυκτο του τότε παγκοσμίου πολιτισμού, που καθιστούσε ελαφρές τις συνέπειες τέτοιων μετακινήσεων.  

Η προϊστορική εποχή χαρακτηρίζεται από την απουσία δικαίου του πολέμου. Οι συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων των σπηλαίων είχαν αποτέλεσμα την πλήρη εξολόθρευση των ηττημένων, όπως μαρτυρούν προϊστορικοί ομαδικοί τάφοι, οι νεκροί των οποίων βρήκαν μαρτυρικό θάνατο μέσω στραγγαλισμού και θραύσης του κρανίου.

Η μεσογειακή νεολιθική ιστορία - όπως και αυτή των λαών της Μεσοποταμίας - βρίθει παραδειγμάτων πολέμων, τόσο αιματηρών, που διήρκεσαν αιώνες, με διαλείμματα ορισμένων δεκαετιών. Η κλασσική αρχαιότητα μας χάρισε επικούς πολέμους ενάντια στους εξ ανατολής βαρβάρους, που δεν ήταν παρά η άμυνα των γηγενών απέναντι στην τάση των εχθρών να μετακινούνται. Ο ευρωπαϊκός Μεσαίωνας χαρακτηρίστηκε από μετακινήσεις που θεμελίωσαν τη δημογραφία της ηπείρου, μέσα από διαρκείς πολέμους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ενάντια σε Πέρσες, Σλάβους, Φράγκους, Αλαμανούς, Τεύτονες, Πίκτες, Ούννους, Γότθους και αμέτρητους άλλους. Μετακινήσεις που άφησαν πίσω τους καμένη γη, βιασμένους και δολοφονημένους αμάχους, πείνα, ασθένειες, καταστροφή υποδομών, έργων τέχνης και πηγών γνώσης. 

Δεν επιτρέπουμε στον εχθρό να αναφέρεται στις μετακινήσεις πληθυσμών σαν σε απλό, καθημερινό φαινόμενο, χωρίς να τονίζουμε ότι μετανάστευση σημαίνει αιματοχυσία, απώλεια φυλετικής κυριαρχίας και αντικατάσταση πληθυσμών. Ο εχθρός θεωρεί ότι η γέννηση νέου έθνους μέσα από τη βία και την αφομοίωση, λειτουργεί ως χρυσό περιτύλιγμα για τη γενοκτονία μας.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (μεγάλης βαρύτητας για τη λογομαχία)


Η φύση δεν έχει ανάγκη την παρουσία κανενός είδους και - εν προκειμένω - έθνους. Με βάση τις αξίες του εχθρού, ή ίδια η εξαφάνιση των όντων και η μετατροπή της Γης σε έναν νεκρό πλανήτη, δεν έχει καμία - θετική ή αρνητική - ηθική φόρτιση. Οι μόνοι που έχουμε συμφέρον από την επιβίωσή μας είμαστε οι ίδιοι. Καμία άλλη φυλή δε θα ενδιαφερθεί για την επιβίωσή μας, αν οι ίδιοι επιθυμούμε να χαθούμε. Κατά συνέπεια, αν το ηθικό υπόβαθρο απουσιάζει από την ύπαρξη, θα πρέπει να απουσιάζει και από τη συνύπαρξη των εθνών. Αν έτσι απλώς «δεν αντέξαμε στις μεταναστευτικές ροές και χαθήκαμε», τότε έτσι απλώς «οι τριτοκοσμικοί δεν άντεξαν στις ασθένειες και τις αφιλόξενες συνθήκες των ηπείρων τους». Εάν «η απουσία μας δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή», τότε το ίδιο ισχύει και για την απουσία τριτοκοσμικών, μέσω απελάσεων ή πολέμων. Εάν «οι κοινωνικές αλλαγές και τα προσωρινά βάσανα των γηγενών είναι ασήμαντα για τον μιγά πολίτη του μέλλοντος», τότε και η ιδέα πως κάποιοι καταπιέζονται και υποφέρουν, είναι αδιάφορη για τον Λευκό του μέλλοντος.


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η «αέναη» μετανάστευση πληθυσμών


ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ: Η μετανάστευση πληθυσμών είναι μία φυσική εξελικτική διαδικασία για κάθε κοινωνία.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  • Αναγνώριση ότι η μετανάστευση συνοδεύεται με αιματοχυσία, γενοκτονία και μεταβίβαση κυριαρχίας στον εισβολέα και τους μιγάδες απογόνους του.
  • Προσωρινή παραδοχή του ηθικού σχετικισμού του εχθρού, για χάρη ελιγμού («η εξαφάνιση μίας φυλής δεν είναι καλή ή κακή, αλλά απλό φαινόμενο»).
  • Αντιστροφή του επιχειρήματος ενάντια σε φυλές που ο εχθρός λατρεύει και θεωρεί ανώτερες - πρόκληση αντίδρασης που εκθέτει τις αληθινές του προθέσεις γενοκτονίας σε βάρος των Λευκών, λαθρολαγνείας και παράδοσης της εδαφικής μας κυριαρχίας σε εισβολείς. Εάν εκείνος έχει φυλετικές προτιμήσεις, το ίδιο δικαιούμαστε κι εμείς.

Σχόλια

  1. Οι γηγενεις ποτε δεν επετρεπαν ετσι απλα τη μεταναστευση-εισροη (ποσο μαλλον τη λαθραια, παρανομη και εισβολικη) αλλοδαπων διοτι το θεωρουσαν την απολυτη απειλη. Αυτο συνεβαινε διοτι ειχαν πολυ υψηλο φρονημα υπερασπισης των πατρογονικων εδαφων και των περιουσιων που με καθημερινο μοχθο συντηρουσαν και αξιοποιουσαν για την επιβιωση και ευημερια τους. Δυστυχως σημερα που κανεις δε μοχθει για τιποτα και η νεολαια απλως απολαμβανει καταχρηστικα τα ετοιμα δεν υπαρχει κουλτουρα υπερασπισης διοτι δε θεωρουν οτι τους ανοικει τιποτα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις